MUSIK TIL FIRMAFEST

Live festmusik til firmafest

Når I hyrer THE HALF BEATLES til jeres firmafest, så er I sikker på at få festmusik med masser af kendte melodier og super god stemning. Vi har et bredt repertoire og vi aftaler i samråd hvilken musik til festen, som I ønsker. Det giver et fantastisk godt resultat – igen og igen!
Firmafester kan være meget forskellige. Og derfor er udfordringen med hensyn til underholdning til firmafest også meget varieret. Kunder der booker os til firmafest i København, har ofte helt andre krav og ønsker end de kunder, der hyrer os til firmafest i Slagelse. Vi har samtidig stor forståelse for, at det ikke nemt at være ansvarlig for band booking. Her er vores store erfaring til stor nytte for vores kunder, så vi hjælper ganske enkelt vores kunder med at finde den rigtige livemusik løsning.

Musik til julefrokost

Årets julefrokost er altid imødeset med spænding, og da musikunderholdningen er det naturlige omdrejningspunkt, så skal julefrokost musik selvfølgelig vælges med omhu. THE HALF BEATLES spiller udover det normale repertoire selvfølgelig “Happy Xmas” af John Lennon. Hvis I har specielle ønsker, så lad os høre nærmere.

Firmafest med Beatles coverband

Pris for musik til firmafest

Før vi kender de nærmere detaljer om firmafesten, er det svært at fastlægge en pris. Så nedenstående er en vejledende pris. Så snart vi ved hvor, hvornår og repertoire-ønsker, kan vi give et endeligt tilbud.
Honoraret er baseret på mindre jobs med standard lydanlæg og tidsforbrug i forbindelse med opstilling mm. Ved større arrangementer, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.
NB: Levende musik er honorar-baseret og er fritaget for moms.
Priserne er ekskl. kørsel.

  • To sæt (2 x 50 minutter) dansemusik: kr. 15.000.
  • Unplugged 15 minutters indslag fx under middagen: kr. 7.500.

 

Pakkeløsning: dinnermusik + dansemusik til festen

Hvis I også har brug for stemningsfuld musik til middagen, så er Mathias Valentino på spansk guitar et oplagt valg.

Live musik til firmafest med The Half Beatles

KONTAKT

Sanger og guitarist
Mathias Valentino J. From
HC Ørsteds Vej 22E
DK-1879 Frederiksberg C

Telefon: +45 20 42 42 62

info(a)halfbeatles.dk

Universal Heart Powering Education
CVR: 34443483